март 29, 2024

Валери Божинов се задява онлайн по време на ваканцията с Николета

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-se-zadyava-onlayn-po-vreme-na-vakanciyata-s-nikoleta/142097 Kliuki.net
Валери Божинов се задява онлайн по време на ваканцията с Николета

Футболистът изобщо не се смущава от компанията на съпругата си

Бракът между Николета Лозанова и Валери Божинов е обект на постоянно обсъждане в светското пространство. Двамата уж бяха разделени, а на Коледа се отправиха на екзотична почивка на Малдивите, с която да скрепят отношенията си. Изглежда обаче футболистът въобще не се трогва от опитите на половинката му да дадат втори шанс на брака си.

[caption id="attachment_58240" align="alignleft" width="298"]Валери Божинов е обект на постоянни свалки Валери Божинов е обект на постоянни свалки[/caption]

Макар и толкова далеч, Божинов не пропуска да пофлиртува с онлайн потребителките. Някогашната футболна надежда не спира да качва свои провокативни фотоси от екзотичната дестинация, с които да провокира въображението на почитателките си. Естествено, подходът му е повече от успешен, видяха от hotarena.net. "Мноого си хубав", "Страхотен си", са само част от възторжените коментари на разгорещени фенки.

Има дори и директни покани за излизания на дискотека. И макар футболистът все още да не им отговаря, прави впечатление, че не трие провокативните коментари. "Явно му е приятно да го свалят. А и не се знае дали не отговаря само, защото е предпазлив. Може да им пише на лични съобщения", разсъждават форумци. Припомняме ви, че преди време стана ясно, че звездата се сваля с фенки в мрежата. При това без изобщо да се крие.

[gallery link="file" ids="58241,58242"]