февруари 05, 2023

Валери-младши с трогателно послание от малката на Николета

https://kliuki.net/kliuki/valeri-mladshi-s-trogatelno-poslanie-ot-malkata-na-nikoleta/144934 Kliuki.net
Валери-младши с трогателно послание от малката на Николета

Валери-младши получи специално послание от сестричката си за рождения си ден

Валери-младши беше приятно изненадан от сестричката си по повод рождения си ден. Синът на Алисия и Валери Божинов днес навършва седем годинки, а към пожеланията за празника му се присъедини и малката Никол, която записа сладурско послание за братчето си. Щерката на Николета поздравява Валери-младши със специално видео, което най-вероятно е заснето от майка й Николета.

[caption id="attachment_81946" align="alignright" width="300"]Никол честити рождения ден на Валери-младши Никол честити рождения ден на Валери-младши[/caption]

В него сладураната казва "Честит рожден ден, Валерко", при това с огромна усмивка на лицето. АИзглежда разправиите между майките на Валери-младши и Никол не се пренасят върху отрочетата им, което е похвално, коментират онлайн потребителите. Както знаете, малкия Валерко беше специален гост на партито по случай рождения ден на Никол.

Нищо чудно и той самият да върне жеста като покани сестричката си на купона за своя празник, коментират приближени. Разбира се, това зависи и от майка му Алисия. Певицата неведнъж е изтъквала, че щастието на сина й е над всичко, дори и над нейните собствени чувства. Дали обаче изпълнителката е готова да преглътне факта, че Николета Лозанова й открадна мъжа и също да протегне ръка за помирение към нея?

Предстои да разберем. Междувременно вижте клипчето, в което Никол поздравява Валери-младши.