май 26, 2024

Валери реши: Оставам в България!

https://kliuki.net/kliuki/valeri-reshi-ostavam-v-balgariya/142475 Kliuki.net
Валери реши: Оставам в България!

Валери Божинов няма да се мести в чужбина, зевзеци се обзалагат за развода му с Николета

Спортната звезда Валери Божинов остава в България. Футболистът реши, че иска да е по-близо до семейството и дъщеря си Никол и подписа с „Левски“. Противно на слуховете за трансфер с чуждестранен отбор, спортистът реши да си остане при „сините“. А според последните слухове, Николета не е особено очарована от този факт.

Самият Валери обясни решението си с желанието си да остане като част от вековния отбор. Мнозина обаче са на мнение, че мотивите на футболиста са дълбоко лични и са свързани със сътресенията в семейството му.

[caption id="attachment_60914" align="alignright" width="300"]Валери реши, че остава в България Валери реши, че остава в България[/caption]

Освен слуховете за проблеми в брака му с Николета Лозанова, Божинов преживя сериозна семейна драма. Той бе принуден да отложи завръщането си в „Спортинг“, за да се грижи за баща си Емил, разболял се по същото време сериозно.

„Родителите му вече остаряват и той иска да е наблизо, ако нещо се случи. Освен това малкия Валери и Никол изключително много му липсват, докато е в чужбина“, издават приятели на футболиста. Освен това във футболните среди се шушука, че спортистът е бил щедро обезпечен от „сините“, за да влезе в столетницата от тази година, пишат от football24.bg.