април 25, 2024

Валерко го глезят отсега с лъскави придобивки (ФОТО)

https://kliuki.net/kliuki/valerko-go-glezyat-otsega-s-laskavi-pridobivki-foto/143598 Kliuki.net
Валерко го глезят отсега с лъскави придобивки (ФОТО)

Валерко го глезят отсега, щом е наследник на звезди, луксът му приляга перфектно

Валерко знае какво е лукс отсега!

Малкият Божинов живее само с Алисия, но пък тя прави всичко, за да не му липсват удоволствия и екстри, които съвсем не са характерни за дете на неговата възраст, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_70039" align="alignright" width="300"]Валерко Валерко го глезят отсега с лъскави придобивки[/caption]

Валерко вече знае как да се фука с баровски очила, модерна прическа и даже умее да позира като пич, писа изданието HotArena.net. На последото фото, което стана достояние в мрежата, Валерко държи чаша с безалкохолно шампанско и лед.

Очевидно го бива в това да се представя за тузар от Сен Тропе, обсъждат възмутени майки гледката пред себе си.

Алисия е родител, който ще инвестира здраво в сина си и окото й няма да мигне, но дали пък не прекалява с глезотиите, питат се в нета. Като се има предвид, че баща му е Валери Божинов, който е свикнал да се перчи със своя стандарт, то няма нищо учудващо, че младши върви по неговите стъпки.

Може би не е правилно да му се угажда чак дотам, че да носи толкова скъпи аксесоари и дрехи, но в крайна сметка Алисия сама преценява това и може да си го позволи, защитават я феновете.

Момченцето винаги е с нея, когато тя пътува към екзотични дестинации с Ники Михайлов. Определено води живот, за който връстниците му могат само да бленуват.

Вижте сами какви маниери и визия е придобил Валерко!