декември 04, 2022

Валерко просълзи: Мечтае за семеен уют! Ето как трогна Алисия!

https://kliuki.net/kliuki/valerko-prosalzi-mechtae-za-semeen-uyut-eto-kak-trogna-alisiya/142526 Kliuki.net
Валерко просълзи: Мечтае за семеен уют! Ето как трогна Алисия!

Валерко просълзи със своята картина, която нарисува у дома на стената – детето мечтае за истински семеен уют

Валерко просълзи всички в мрежата, видя Kliuki.net!

Малкият син на Алисия, който тя нарече нежно Пикасо, явно мечтае за истински семеен уют.

[caption id="attachment_61271" align="alignright" width="300"]Валерко просълзи - мечтае за семеен уют, ето как трогна Алисия Валерко просълзи - мечтае за семеен уют, ето как трогна Алисия[/caption]

Известно е, че фолк звездата се грижи за него сама, при това се грижи отлично за него, но липсата на татко също си казва думата…

Добре, че Ники Михайлов е толкова всеотдаен, че прави редица жестове за Валери-младши, които запълват до известна степен мъжкото внимание.

Коментарите плъзнаха веднага, след като Алисия публикува снимка с рисуващия на стената Валерко. Момченцето поставя на първо място своя дом и му се иска всичко да е като в приказките.

Уви, родителите му не са заедно и няма как това да се случи, но пък Алисия се старае да компенсира някак този факт. На есен тя ще хване за ръка порасналото си детенце и ще му помогне да пристъпи за първи път в училище.

Дотогава той все още се радва на прекрасните си дни на свобода, но вече има ангажименти покрай различни уроци и спортни занимания. Алисия държи Валерко да се развива в повече области и после сам да определи коя му допада.

Вълшебната картина на наследника на Божинов обаче е красноречива и с право просълзи майките в нета, а особено успя да трогне самата Алисия – вижте каква е мечтата на Валерко!