юни 10, 2023

Валя и Моро влязоха в Къртицата, за да спасяват сезона

https://kliuki.net/kliuki/valya-i-moro-vlyazoha-v-karticata-za-da-spasyavat-sezona/143394 Kliuki.net
Валя и Моро влязоха в Къртицата, за да спасяват сезона

Валя и Моро са в шоуто, продуцентите се видяха в чудо след гнева на зрителите от изгонването на Борислав

Валя и Моро влязоха в Къртицата! Това, за което се говореше от самото начало на втория сезон на шоуто, вече е факт. Валя и Моро са в Базата, а все още не се знае колко точно ще останат и каква ще е ролята им.

[caption id="attachment_68167" align="alignleft" width="300"]Валя и Моро са в Къртицата Валя и Моро са в Къртицата[/caption]

Зрителите обаче веднага заподозряха целта на вкарването на ромската двойка в Къртицата. Според мнението на голяма част от феновете, шоуто изгуби много с напускането на Борислав. Още от събота десетки фенове се заканиха, че спират да гледат предаването след като любимецът им Борислав е аут. Изглежда заканите са стреснали продуцентите и те са решили да вземат спешни мерки, за да спасят сезона.

"Най-силният играч изгонихте и то заради една кифла", са най-често срещаните отзиви в онлайн пространството след лайфа в събота. Очевидно на зрителите им е дошло до гуша да гледат как повечето участници в шоуто само се почесват и не правят нищо, за да открият саботьора. За разлика от Борислав, който беше вътре, за да играе играта, коментират форумци.

И което естествено му докара номинации. "Шоуто ви става безинтересно без него", категорични са зрителите. Очевидно стреснати от явното неодобрение на случилото се в събота, от Къртицата са решили спешно да вкарат Валя и Моро, за да спасят рейтинга, а и сезона.