юни 24, 2024

Вече е ясна една от участничките в “Звездите в нас“

https://kliuki.net/kliuki/veche-e-yasna-edna-ot-uchastnichkite-v-zvezdite-v-nas/166814 Kliuki.net
Вече е ясна една от участничките в “Звездите в нас“

Софи Маринова, Лили Иванова, Васил Найденов и Силвия Кацарова ще са пак обект на имитация в новото шоу „Звездите в нас“

Досега сме виждали доста имитации на ромската перла Софи Маринова, но само една беше абсолютно успешна – тази на поп певицата Мария Илиева. Тогава самата Софи поздрави по телефона колежката си и изказа възхищение от певческите й възможности.

Сега Софи Маринова пак ще е една от звездите, която участниците ще имитират. Не всички от тях обаче ще останат доволни, защото ромската изпълнителка използва с лекота ориенталска орнаментика, която е трудна за подражание от поп, рок, че дори и от фолк изпълнители.

„Звездите в нас“ тръгва през септември по Нова тв и ще смени „Маскираният певец“, като ще наподобява почти „Като две капки вода“. Разликата е, че сред певците ще липсват популярни лица.

Кои обаче напират да влязат в шоуто?

Като бройка е предвидено в предаването да се състезават 90 души. Те са били подбрани сред близо 3000 кандидати, желаещи да имитират любимите си звезди. Подражателите ще бъдат разделени в 30 отбора от по 3-ма души, които ще се стремят да имитират един и същи изпълнител.

Сред имитаторите има хора от всякакви професии – охранители, магазинерки, татуисти, фризьорки и коафьори и дори професионални певци с реализирани вече 2-3 клипа зад гърба си.

Към момента не е официално съобщено кои точно звезди ще бъдат обект на подражание, но сред фаворитите на продуцента Маги Халваджиян са Софи Маринова, примата Лили Иванова, Васил Найденов и Силвия Кацарова. Сред обектите на имитация ще има и чужди звезди – поясняват организаторите.

Източник: Уикенд