март 28, 2024

„Великата“ Алекс от „Ергенът“ си плаща за секс! Толкова е красива и добра, че без пари гаджето й не ще да я оправя

https://kliuki.net/kliuki/velikata-aleks-ot-ergenat-si-plashta-za-seks-tolkova-e-krasiva-i-dobra-che-bez-pari-gadzheto-y-ne-shte-da-ya-opravya-2/166870 Kliuki.net
„Великата“ Алекс от „Ергенът“ си плаща за секс! Толкова е красива и добра, че без пари гаджето й не ще да я оправя

Александра Гърдева, която се правеше на божа кравичка в „Ергенът“, се оказа жена с наклонности към по-млади!

Псевдопсихоложката Алекс Гърдева от „Ергенът“ вече има гадже. След като Виктор не пожела да бъде с нея, тя си намери сексуален партньор, но вместо мъж, в леглото й се оказа момче.

35-годишната хипнотерапевтка има връзка с 18-годишен тийнейджър на име Живко и е от Бургас. Той е брат на чалга певицата Лидия.

Александра буквално си купува секса с него. Постоянно му плащала всички кафета, на които ходели, всички почивки, дори му давала джобни пари като на син. В замяна той я ощастливявал в леглото.

Алекс по принцип си пада по по-млади мъже и го показа в „Ергенът“. Виктор е с 3 години по-млад от нея, но тя го искаше между краката си.

Причината Гърдева да не може да си намери мъж за сватба е изключително неприятният й характер. Тя обичала да командва всички около себе си и само някой да не е на нейното мнение, започвала да спори с часове. Затова почти никой в предаването не я понасяше.

Алекс разполага с добри финансови възможности, припечелени от престоя й в Испания, където е била стрийптизьорка. Затова сега може да си позволи да издържа ученик, който задоволява сексуалните й нужди.