март 29, 2024

Велина на Райна се офъка, певицата й се смее (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/velina-na-rayna-se-ofaka-pevicata-y-se-smee-snimka/144432 Kliuki.net
Велина на Райна се офъка, певицата й се смее (Снимка)

Велина на Райна подстрига дългата си коса, певицата: Много олигофренско

Велина на Райна реши рязко да смени имиджа си. Блондинката, която до скоро се подвизаваше с дълга, женствена грива, се е офъкала като момче. Велина на Райна шашна всички като публикува своя снима с новата прическа. Която, по мнение на феновете, никак не й отива.

[caption id="attachment_78753" align="alignleft" width="300"]Велина на Райна се офъка Велина на Райна се офъка[/caption]

Самата Райна също не изглежда особено очарована от вида на близката си дружка. Певицата се опита да й намекне, че не изглежда особено добре с новата визия. Намек, който на голяма част от онлайн потребителите се видя като чиста проба подигравка.

"Много олигофренско, като стълба си", изтърси Райна към кадъра на моделката. След което явно се усети, че думите й звучат доста обидно и побърза да се поправи, допълвайки, че все пак визията на Велина кефи.

На феновете обаче им стана пределно ясно, че и певицата не одобрява новата прическа на дружката. "Наистина не й отива късата коса. Преди беше много женствена. Сега изглежда сякаш някой фризьор се е учил на нея как да подстригва", коментират форумци.

За тяхно успокоение, Велина на Райна поне може по всяко време да си сложи екстеншъни, за да заличи действията на коафьора.