април 25, 2024

Велина на Райна си намали джуките? (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/velina-na-rayna-si-namali-dzhukite-snimka/144366 Kliuki.net
Велина на Райна си намали джуките? (Снимка)

Велина на Райна е решила да се завърне към естествената си визия

Велина на Райна е сред доста често обсъжданите имена в родното светско пространство. Госпожицата не е известна кой знае с какво освен с факта, че участва на конкурса Мис България. И че е най-добрата приятелка на певицата Райна.

[caption id="attachment_78316" align="alignleft" width="300"]Велина на Райна сега (вляво) и преди Велина на Райна сега (вляво) и преди[/caption]

По време на участието й в конкурса за най-красива българка пък се разразиха ожесточени дебати трябва ли момиче с очевидни корекции по лицето да бъде допускано до финала. Където уж се гледала естествената красота. А както знаете, Велина на Райна има силикон в устните си. При това доста. Или поне имаше. Една от последните й снимки накара феновете да смятат, че младото момиче е решило да се отърве от огромните си джуки и да залага повече на естествената си хубост.

На кадъра устните на Велина изглеждат доста по-малки и стоят много по-естествено на лицето й. Без да се набиват на очи както преди. На феновете се понрави тази им визия на любимката им и те не го скриха. "Красива!", "Много си нежна така", написаха въодушевени форумци.

Други обаче, по-скептични към вида на Велина на Райна не смятат, че тя се е решила да намали силикона в джуките си. А просто ъгъла на снимане ги прави да изглеждат по-малки.