март 28, 2024

Велина Узунова би и Николета по кошмарно пеене (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/velina-uzunova-bi-i-nikoleta-po-koshmarno-peene-video/144000 Kliuki.net
Велина Узунова би и Николета по кошмарно пеене (Видео)

Велина Узунова реши да се прави на певачка заедно с още две миски, резултатът е кошмарен

Велина Узунова е поредната родна моделка, решила, че що годе приличната визия е достатъчна, за да пробиеш на музикалната сцена. Близката дружка на Райна реши да заформи трио с близначките Моника и Вероника, с които се запознаха на конкурса Мис България, в който не успяха да се преборят за короната на най-красивата българка.

[caption id="attachment_73436" align="alignleft" width="300"]Велина Узунова и дружките й се напъват да пеят Велина Узунова и дружките й се напъват да пеят[/caption]

Очевидно Велина Узунова и дружките й не са се отчаяли от неуспеха, а са си набелязали нови висини за покоряване. Резултатът е странното нещо, наречено песен "Ако няма к'во да кажеш", ужасени са форумци. Във въпросното парче, което се предполага, че трябва да е рап, тричките се напъват да редят безсмислени и вулгарни изрази. Естествено, чупките и стойките са в изобилие, явно в опит да се имитират хип хоп изпълнителките на запад.

И докато онлайн потребителите са в потрес от парчето, определяйки го като "пълна скръб" и "имало значи и нещо по-зле от чалгата", Велина Узунова и близначките демонстрират завидно самочувствие, твърдейки, че негативните отзиви на феновете ги ласкаят. Понеже означавали, че са се справили толкова добре, че останалите да им завиждат.

Моника, едната близначка, дори се нахвърли върху напълно непознато момиче, позволило си да публикува възмущението си от "Ако няма к'во да кажеш". "Ти не си ли го барала? Банална си, вземи направи нещо с живота си, издънко", злобее дружката на Велина Узунова.

Вижте сами как се е самозабравила, както и безумния напън на тричките да "пеят".

[gallery link="file" ids="73437,73438"]