април 25, 2024

Велина Узунова едва не беше линчувана в Дубай заради визията си

https://kliuki.net/kliuki/velina-uzunova-edva-ne-beshe-linchuvana-v-dubay-zaradi-viziyata-si/142912 Kliuki.net
Велина Узунова едва не беше линчувана в Дубай заради визията си

Велина Узунова разбуни духовете в мюсюлманската държава, едва не са я линчували насред мол

Велина Узунова е имала доста екстремно преживяване по време на екзотичната си почивка в Дубай. Близката дружка на Райна едва не е била линчувана насред мол в Абу Даби. А причината е... визията й! По време на разходката си из мола, Велина Узунова е била буквално нападната от местна, забулена жена. Която изпаднала в истерия заради начина, по който изглежда моделката.

[caption id="attachment_64099" align="alignleft" width="300"]Велина Узунова се е разминала на косъм от линч в Дубай Велина Узунова се е разминала на косъм от линч в Дубай[/caption]

Самата Велина Узунова сподели за преживяването в профила си във Фейсбук. "Една забулена жена буквално се опита да ме линчува в мола заради начина, по който изглеждам", сподели очевидно развеселената Велина Узунова с приятелите си в социалната мрежа. Както знаете, Дубай се слави както с екзотичната си красота, така и със строгите си традиции. Повечето местни ходят забулени и не могат да приемат разголените чужденки, които редовно посещават страната им.

Изглежда Велина е станала жертва именно на подобна местна традиционалистка. Райна обаче се е намесила и е поставила забулената жена на мястото й. Лично певицата разкри, че изобщо не е останала длъжна на обидите на непознатата. "Добре я наредих, а! Длъжна си ми", изкоментира пилето на поп фолка под поста на Велина Узунова.

А вие как смятате? Заслужила ли е Велина подобно отношение? Разгледайте снимките от почивката й в Дубай в галерията ни.

[gallery link="file" ids="64100,64101,64102,64103,64104"]