март 29, 2024

Велина Узунова не издържа, сложи си силикон и в бюста (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/velina-uzunova-ne-izdarzha-slozhi-si-silikon-i-v-byusta-snimka/143030 Kliuki.net
Велина Узунова не издържа, сложи си силикон и в бюста (Снимка)

Велина Узунова реши да се тунингова съвсем, въпреки че обясняваше колко харесва визията си

Велина Узунова е от тези личности в светското пространство, които са известни с това, че са известни. Госпожицата е сред най-близките приятелки на Райна, а това мигом й гарантира място както в светските среди, така и в медийното пространство. Дали заради факта, че дружката й е част от поп фолк гилдията или заради друго, но Велина Узунова явно е решила да поеме по пътя на чалгаджийките. Поне във визията си.

[caption id="attachment_65021" align="alignleft" width="300"]Велина Узунова сега и миналата година Велина Узунова сега и миналата година[/caption]

На една от последните снимки на Велина Узунова, феновете забелязаха, че бюстът й е сериозно набъбнал. "Май все пак не е издържала и е сложила силикон", коментират форумци. И припомнят, че по време на участието си в Мис България Велина Узунова неведнъж изтъква, че е доволна от начина, по който изглежда и не смята да променя абсолютно нищо по себе си.

Или поне нищо повече, след като е повече от очевидно, че в устните на дружката на Райна също има силикон. И то доста голямо количество. Други обаче са категорични, че Велина Узунова не си е правила корекции на бюста, а ъгълът на снимката прави гърдите й да изглеждат по-големи от обичайното. Едно просто сравнение обаче показва, че май не е само от ъгъла на снимката.

На кадър от миналата година бюстът на Велина Узунова е доста по-малък от сегашния. Сравнете и вие снимките и преценете сами.