април 24, 2024

Велина Узунова се фука с порасналия Николай (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/velina-uzunova-se-fuka-s-porasnaliya-nikolay-snimki/143251 Kliuki.net
Велина Узунова се фука с порасналия Николай (Снимки)

Велина Узунова не спира да публикува снимки с малкия си брат, който вече набира популярност сред тийнейджърките

Велина Узунова е сред най-обсъжданите жени в родното светско пространство. Госпожицата се прочу покрай приятелството си с фолк звездата Райна, а участието й в Мис България съвсем затвърди славата й. Покай известността на Велина Узунова, в полезрението на медиите влезе и малкият й брат Николай.

[caption id="attachment_66928" align="alignright" width="203"]Велина Узунова не спира да се фука с брат си Велина Узунова не спира да се фука с брат си[/caption]

Спряганата за гадже на Криско блондинка не спира да качва свои снимки с брат си в профила си във Фейсбук. Очевидно връзката между двамата е доста силна, тъй като Велина Узунова не спира да демонстрира колко много обича Николай. Съвсем естествено, това насочи вниманието към младежа, който в профила си в социалната мрежа твърди, че е роден през 1993 година. Т.е. в момента е на 21 години.

От kliuki.net не се наемаме да твърдим с категоричност, че това е така. Както знаете, в социалната мрежа всеки потребител може да си сложи каквато си иска гои=дина на раждане. Факт е обаче, че покрай известната си сестра, Николай Узунов вече има сериозна група от фенки. Повечето от тях са в тийнейджърска възраст, но славата си е слава, смеят се форумци.

Очевидно е, че и самата Велина Узунова се гордее особено много с братчето си. Повече снимки на Николай Узунов можете да видите в галерията ни.

[gallery link="file" ids="66929,66930,66931,66932"]