март 29, 2024

Велина Узунова засенчи Райна с визия (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/velina-uzunova-zasenchi-rayna-s-viziya-snimki/142850 Kliuki.net
Велина Узунова засенчи Райна с визия (Снимки)

Велина Узунова събра очите на всички по време на екскурзията й в Дубай с Райна

Велина Узунова нашумя в светското пространство най-вече като най-добрата приятелка на Райна. Кандидатката за Мис България обаче изглежда е успяла бързо да се измъкне от сянката на популярната си дружка. Както знаете, в момента двете са на екзотична екскурзия в Дубай. Райна, съвсем естествено, побърза да сподели първите им преживявания и качи албум с куп снимки в личния си профил във Фейсбук.

[caption id="attachment_63611" align="alignleft" width="300"]Велина Узунова засенчи Райна Велина Узунова засенчи Райна[/caption]

За неин ужас обаче феновете й изпаднаха във възторг не от нея, а от Велина Узунова. Въпреки постоянните стойки на Райна или именно заради тях, онлайн потребителите изобщо не бяха впечатлени от нея. Велина, от друга страна, обра всички комплименти. "Велина Узунова е много красива", "Човек започва да се чуди коя е звездата", са само част от възторжените комплименти на феновете.

Някои от тях дори признават, че не са чували коя е Велина Узунова, но са впечатлени от естествения начин, по който позира за снимките. "Просто си стои и се усмихва. Не като Райна - то не бяха стойки, не бяха чупки и пози", смеят се форумци.

Действително, Райна не за пръв път става обект на подигравки заради прекаленото си позиране за снимки. На една от снимките й от миналата година фотографът й е запечатал освен нея, на заден кадър няколко мъже, които я гледат и повече от очевидно й се смеят.

[gallery link="file" ids="63612,63613,63614,63615,63616,63617,63618"]