март 29, 2024

Венцислава Павлова не си прилича с Джийсън, но е истинска красавица! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/vencislava-pavlova-ne-si-prilicha-s-dzhiysan-no-e-istinska-krasavica-snimki/141766 Kliuki.net
Венцислава Павлова не си прилича с Джийсън, но е истинска красавица! (СНИМКИ)

Венцислава Павлова подкрепяше Джийсън в Х Фактор, но откакто влезе в Биг Брадър, предпочита да не говори за него

[caption id="attachment_55831" align="alignleft" width="300"]Венцислава Павлова Венцислава Павлова - сестрата на Джийсън, е истинска красавица[/caption]

Венцислава Павлова – сестрата на Джийсън Брад Люис, е истинска красавица. И тя като брат си е медийно лице – репортерка в Плевен, и също като него обича да се замесва в скандални. Съдим за това от факта, че работи за „Господари на ефира“, като неведнъж е излизала със сензационни репортажи и разкрития.

Верни на уменията си да разследваме, ровичкаме и намираме, от Kliuki.net успяхме да се доберем до Фейсбук профила на Венцислава Павлова. Сестрата на Джийсън прави силно впечатление с красивата си външност и интелигентно излъчване.

Тя има близнаци, омъжена е и живее в Плевен. Когато Людмил Августинов бе избран да участва в X Factor и бързо привлече вниманието с ексцентричността си, сестра му Венцислава дойде да го подкрепи в шоуто.

Тогава тя сподели колко се гордее с малкото си братче и как винаги се е възхищавала на провокативното му и нестандартно поведение.

[caption id="attachment_55832" align="alignright" width="280"]сестрата на Джийсън В Х Фактор сестрата на Джийсън го подкрепяше напълно[/caption]

Явно обаче точно това негово поведение в Биг Брадър Ол старс е накарало сестра му да се отдръпне от него.

Тя не дойде нито веднъж на лайфовете, за да го подкрепи.

Журналисти от Плевен твърдят, че откакто брат й е влязъл в Къщата, Венцислава Павлова предпочита да не говори за него пред колегите си.

В профила си във Фейсбук няма снимки с него.

И докато в Х Фактор семейството на Джийсън открито се гордееше с него, то Биг Брадър май изигра лоша шега на певеца, който се срамува да се върне в Тръстеник при майка си и да погледне в очите сестра си Венцислава Павлова.

[gallery link="file" ids="55833,55834,55835,55836,55837,55838"]