September 16, 2024

Венеция се превърна от център на филмовото изкуство в любовна приказка (Вижте Амал и Джордж Клуни и Брад и Инес де Рамон на червения килим – Снимки)

Градът на любовта е притегателен за много двойки, но не по-малко и за куп холивудски звезди

https://kliuki.net/kliuki/veneciya-se-prevarna-ot-centar-na-filmovoto-izkustvo-v-lyubovna-prikazka-vizhte-amal-i-dzhordzh-kluni-i-brad-i-ines-de-ramon-na-cherveniya-kilim-snimki/229714 Kliuki.net
Венеция се превърна от център на филмовото изкуство в любовна приказка (Вижте Амал и Джордж Клуни и Брад и Инес де Рамон на червения килим  – Снимки)

Филмовият фестивал във Венеция продължава до 7 септември, режисьори и холивудски звезди идват в живописния град на каналите, за да рекламират своите проекти на премиери и партита. Но множеството прави бизнес по-приятен с компанията на вашия партньор в живота.

Брад Пит официализира връзката си с половинката си Инес де Рамон на червения килим на премиерата на Wolves на 1 септември, като същевременно направи всичко възможно, за да избегне бившата си Анджелина Джоли.

Джордж Клуни се появява заедно с Амал на червения килим. Но когато съпругата му адвокат по правата на човека е негов плюс, това извежда звездата на следващото ниво на блясък. Той облече пушене за премиерата на филма си, докато Амал блести в жълта рокля в стил корсет с лодка. Когато застанаха до Пит, неговия приятел в комедията, и Де Рамон, те бяха особено привлекателна четворка. (Двойката също вечеряше заедно в Ristorante da Ivo.) Може би част от блясъка на Клуни може да се продължи дълго на любовта им към Венеция. Всички пак там са се оженили преди 10 години.

Инес де Рамон и Брад Пт са заедно от 2022 г.,Те затвърдиха романтичността си със статус на премиерата на „Вълци“. Изпълнителката на луксозната бижута, която някога беше омъжена за актьора Пол Уесли, носеше бяла рокля с едно рамо, докато актьорът е в изцяло черен костюм. Това е голямата стъпка за Пит, чийто развод с Джоли продължава през последните осем години. Всичко се усложнява от това, че Джоли също беше във Венеция, за да популяризира филма си за оперната певица Мария Калас. Но както се разбра двамата бивши се разминаха и нямаше среща между тях.

Източник: nezavisen.mk