декември 08, 2023

Венета Харизанова извади тяло – ето как ще й завидят сега

https://kliuki.net/kliuki/veneta-harizanova-izvadi-tyalo-eto-kak-shte-y-zavidyat-sega/143988 Kliuki.net
Венета Харизанова извади тяло – ето как ще й завидят сега

Венета Харизанова откри сезона на плажа и определено извади тяло за завиждане

Венета Харизанова се оказа моделката с едно от най-горещите тела у нас, видя Kliuki.net.

Красавицата се отдаде на летни страсти на плажа.

[caption id="attachment_73345" align="alignright" width="262"]Венета Харизанова Венета Харизанова извади тяло, ето как ще й завидят сега[/caption]

Тя е решила да си почине малко от светската суета, но не пропусна да ни държи в течение на тези супер форми. И добре го е решила, за радост на всички нейни обожатели в мрежата.

Венета Харизанова рядко хвърля подобни провокации, но определено има с какво да се похвали.

[caption id="attachment_73346" align="alignleft" width="300"]Венета Харизанова Венета Харизанова изглежда божествено[/caption]

Точно сега тя ще предизвика страхотна завист сред родните плейметки, които се имат за номер 1, шегуват се он лайн потребители.

Плановете на бившата водеща са да пробие в киното. Тя е много амбицирана и няма намерение да се задоволява с трохи. Венета Харизанова се цели нависоко – в световната сцена, писа Блясък, предава издането hotnews.bg.

В момента тя е в Америка, където вероятно съчетава работните си планове с удоволствието. Знойните си прелести е щракнала в Калифорния, където дори и да не я познават, със сигурност са останали възхитени от визията й.

Венета Харизанова е възпитаничка на едно от учебните заведения за звезди в Ню Йорк. И сега я очаква голямата слава, тогава вече окончателно ще съсипе конкурентките си у нас.

Такива, като Николета например, които се имат за международни знаменитости, ще трябва да се скрият, защото ще разберат, че не струват и пет стотинки, подиграват се още защитници на Венета Харизанова.