март 29, 2024

Венета Харизанова превзема Холивуд (Снимки от воаяжа)

https://kliuki.net/kliuki/veneta-harizanova-prevzema-holivud-snimki-ot-voayazha/143676 Kliuki.net
Венета Харизанова превзема Холивуд (Снимки от воаяжа)

Венета Харизанова бележи нови успехи, вече е в Холивуд

Венета Харизанова бележи нови успехи и скоро няма планове да се връща в България. И докато целия холивудски елит се изсипа в Кан за фестивала, мисис България се наслаждава на удоволствието да се радва на спокойния Лос Анджелис в компанията на не по-малко известни личности от политиката и света на шоубизнеса.

Красавицата си пусна снимки от парти в Бевърли Хилс, на което има удоволствието да се срещне с бившия американски президент Джими Картър и известния актьор Уилям Мейси. Дори приятелите й се ококориха от срещата на Венета с толкова известни личности.

[caption id="attachment_70660" align="aligncenter" width="247"]Венета Харизанова превзе Холивуд Венета Харизанова превзе Холивуд[/caption]

Венета Харизанова, която неотдавна напусна изненадващо ТВ7, сподели, че са й предложили работа като водеща в чуждестранна телевизия. Дали ще приеме засега не е ясно, но междувременно красавицата отпраши за Холивуд, вероятно с надеждата да превземе меката на киното с някоя блестяща филмова роля.

[caption id="attachment_70662" align="aligncenter" width="252"]Мисис България замина отвъд океана Мисис България замина отвъд океана[/caption]

Повечето й фенове й пожелаха успех, докато други изразиха съмнение в актьорските й качества. „Предвид това как се справяше в „Младост 5“ трудно може да се каже, че е добра актриса“, смятат те.

veni 9veni 7_352_400

[caption id="attachment_70659" align="aligncenter" width="300"]Откриваме я в доста интересна компания Откриваме я в доста интересна компания[/caption]

veni

По всичко изглежда, че в Холивуд не мислят така, предвид факта, че третата по красота в света е канена на най-различни партита. А дали ще я видим с роля в някой касов хит, тепърва ще стане ясно.