септември 27, 2023

Венета Харизанова смая Дубай с тяло (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/veneta-harizanova-smaya-dubay-s-tyalo-snimki/146235 Kliuki.net
Венета Харизанова смая Дубай с тяло (Снимки)

Венета Харизанова демонстрира убийствено тяло по време на екзотичната си почивка

Венета Харизонова успяла да омае арабски шейх по време на ваканцията си

Венета Харизанова смая Дубай с тяло. Една от най-популярните ни манекенки беше на почивка в екзотичната държава преди няколко седмици и по всичко личи, че си е изкарала повече от добре. Красавицата с охота публикува с профила си във Фейсбук снимки от изкарването си, за радост на почитателите си.

[caption id="attachment_90528" align="alignright" width="300"]Венета Харизанова в Дубай Венета Харизанова в Дубай[/caption]

И пак за техен кеф, на повечето фотоси манекенката е по бански. Който разкрива перфектното й тяло. Което е предизвикало не малък фурор и в Дубай, особено предвид факта, че местните жени прикриват техните тела и не се показват на плажа разсъблечени.

Нашенката обаче без свян демонстрирала природните си дадености. Които, трябва да признаем, са повече от завидни. Особено предвид факта, че преди известно време Венета Харизанова беше понапълняла сериозно и това се отрази на фигурата й, не само на лицето й, което изглеждаше по-бузесто от обикновено.

Явно моделката се е взела в ръце и е започнала да посещава редовно фитнес залата. От където също обича да качва снимки, за да демонстрира напредъка си. Нейни близки пък издават, че благодарение на зашеметяващата си визия Харизанова е успяла да вземе ума на местен богаташ по време на почивката си. Който бил готов на всичко, за да я задържи в родината си. Според запознати именно мистериозният мъж е финансирал втората й почивка в Дубай тази година.

Както знаете, моделката замина за екзотичната страна в началото на тази година.

Малко след като се върна от воаяжа си, Харизанова отпраши отново в същата посока. "100% е заради някой мъж", убедени са близките й.

Венета Харизанова veneta dubai1 veneta dubai2 veneta dubai3