април 25, 2024

Венета Харизанова в болница навръх Великден!

https://kliuki.net/kliuki/veneta-harizanova-v-bolnica-navrah-velikden/143444 Kliuki.net
Венета Харизанова в болница навръх Великден!

Венета Харизанова посрещна светлия християнски празник Великден в болница. Алергична реакция прати водещата на „Жените говорят“ в клиника, където се лекуваше от алергия.

Венета Харизанова сподели този факт заради клюката, че е прекарала празниците в компанията на Боби Манекена — съпругът на водещата и модел Маги Желязкова.

[caption id="attachment_68586" align="alignright" width="300"]Венета Харизанова в болница навръх Великден Венета Харизанова в болница навръх Великден[/caption]

Подробности около инцидента с влизането си в болница Венета Харизанова не пожела да съобщи. Топ манекенката обаче побърза да опровергае всякакви слухове, че има някаква връзка със съпруга на Маги Желязкова.

Припомняме ви, че клюките за нещо помежду им вървят още от миналата година. А манекенката е била забелязана в комплекса му в Костенец от туристи в края на март и началото на април, коментират из форумите.

Венета Харизанова също така е категорична, че 13 — годишното й обвързване с бизнесмена Емил Маринов нито за ден не е прекъсвало.

[caption id="attachment_68587" align="alignleft" width="296"]Манекенката категорично отрече да има нещо общо с Боби Манекена Манекенката категорично отрече да има нещо общо с Боби Манекена[/caption]

Венета Харизанова никога не е имала любовници и никога не е изневерявала на Емил, с кого от три години ги свързва и брачна клетва.

Бившата манекенка се дразни от слуховете за нейни изневери, които периодично се пускат в публичното пространство, макар че съпругът й приема мъдро и спокойно изречените глупости и дори се забавлява. Но това не успокоява Венета Харизанова. Въпреки че е наясно, че красотата и популярността й са причина за много завист от страна на много хора, не успява да преглътне с лекота изречените за нея неверни думи.