март 29, 2024

Венета Кръстева захапа Енджи Касабие: Тя е лъжкиня! (Вижте как я изобличи)

https://kliuki.net/kliuki/veneta-krasteva-zahapa-endzhi-kasabie-tya-e-lazhkinya-vizhte-kak-ya-izoblichi/152865 Kliuki.net
Венета Кръстева захапа Енджи Касабие: Тя е лъжкиня! (Вижте как я изобличи)

Миската Венета Кръстева уличи диетоложката Енджи Касабие в измама.

Позабравена от медиите напоследък, красавицата Венета Кръстева реши да се възползва от шума около ВИП Брадър. Нейна жертва се оказа ливанката Енджи Касабие. При влизането си в риалитито тя заяви, че нейният съпруг Рабих ел Зейн е Мистър Ливан и Мистър свят. Това изказване някак остана незабелязано покрай всички други скандали и интриги. Но Мис Свят и Мис Вселена България реши да уличи Енджи Касабие в лъжа. Венета е категорична, че тя е приписала на своя принц на бял кон титлата Мистър Свят. Той е станал най-красив мъж в Ливан през 2014г., но не е победил на надпреварата на международно вино. Кръстева държи лиценза за Мистър Свят България и държеше да се изкаже компетентно по въпроса. Тя се закани на диетоложката, че може дапусне запис с думите й в централата на конкурса за красота и така да й осигури петцифрена глоба за лъжата. Но няма намерение да го прави, защото не й се занимава с нея. Миската все пак препоръча на Енджи Касабие и на останалите звезди да си мерят думите и да внимават какви ги говорят, защото лъжите могат да им изиграят лоша шега.

Заяждането на Кръстева дойде като гръм от ясно небе

и веднага бе прието като опит за малко реклама на гърба на съквартирантката от ливански произход. Разбира се, не й прави чест да лъже за титлите на съпруга си, но сякаш е станал кой знае какъв проблем, пише hotarena.net. [caption id="attachment_129410" align="alignnone" width="300"]Венета Кръстева си прави пиар на гърба на Енджи Касабие Венета Кръстева си прави пиар на гърба на Енджи Касабие[/caption] Енджи Касабие в момента няма как да отговори на обвиненията в лъжа, отправени към нея. А и надали след излизането си от Къщата ще тръгне да се занимава с Венета Кръстева. Диетоложката определено успя да накара много жени да й завиждат за мъжа-мечта и една титла в повече или по-малко няма да го направят не толкова желан и харесван.