март 28, 2024

Венета Райкова изхвърча от Нова, от бТВ също я отрязаха

https://kliuki.net/kliuki/veneta-raykova-izhvarcha-ot-nova-ot-btv-sashto-ya-otryazaha/144355 Kliuki.net
Венета Райкова изхвърча от Нова, от бТВ също я отрязаха

Венета Райкова остава изцяло на улицата, след като и двете медии не искат "Горещо"

Венета Райкова изхвърча от Нова при това след грандиозен скандал. Оказа се, че шефовете на медията са преметнали "горещата" водеща и миналата събота е било последното издание на предаването й. Венета Райкова обаче е научила за това едва след края на изданието. В което за пореден път занимава хората с истории и срещи с ясновидци и гурута.

[caption id="attachment_78256" align="alignleft" width="300"]Венета Райкова остава на улицата Венета Райкова остава на улицата[/caption]

Всъщност именно тези скучни теми и гости вбесили шефовете на Нова. На които им писнало от разните интервюта с врачки и шамани, които не се харесват и на зрителите. Които искат да гледат клюки и пикантерии от живота на звездите. Заради това от медията решили да махнат Венета Райкова предсрочно, въпреки че по договор "Горещо" трябва да върви до края на месеца.

Непосредствено след предаването от 12 юли обаче й било съобщено, че повече няма да се изявява в Нова телевизия, научиха от hotarena.net. Ударът е двоен за Венета Райкова, тъй като и от бТВ я отсвириха в последния момент. Водещата водеше преговори и с тях, след като усети накъде вървят нещата в Нова. От бТВ обаче преценили, че нямат нужда от нея в редиците си.

Така, след 10 години на екран, Венета Райкова слиза от ефира за неопределен период от време.