юни 19, 2024

Венета Райкова излиза на улицата заради Николета

https://kliuki.net/kliuki/veneta-raykova-izliza-na-ulicata-zaradi-nikoleta/143261 Kliuki.net
Венета Райкова излиза на улицата заради Николета

Венета Райкова отново влиза в кожата на разследващ репортер, натрива носа на Николета

Венета Райкова се завръща ударно в телевизионния ефир. Водещата излиза от удобното си студио в Нова телевизия и тръгва по улиците, за да прави горещите си разследвания. За огромна радост на феновете, блондинката хваща микрофона в търсене на сензации и се кани да разбие папараците на Николета.

След като водещата на ТВ7 няколко пъти подхвърли на колежката си, че лежи на стари лаври, Венета реши да й докаже, че е по-добра от нея и след 10 години стаж в „Горещо“, съвсем не е забравила, как се правят култови репортажи. 10 години след култовата си среща с мъжете дегизирани като жени на площад „Македония“ Венета Райкова се връща, за да научи подробности за съдбата им и да разкаже техните истории в национален ефир. Вместо да разчита на папараци, водещата сама влиза в кожата на папарак, показвайки на Николета, как се правят истинските новини.

[caption id="attachment_66996" align="aligncenter" width="300"]Венета Райкова отново става разследващ репортер Венета Райкова отново става разследващ репортер[/caption]

„Натрий й носа!“, „А, така, покажи й как се прави!“ радват се форумци из мрежата. Повечето от тях адмирираха решението на Райкова да се върне към предишното си амплоа, а други сравниха съревнованието между двете  с боксов мач.

[caption id="attachment_66995" align="aligncenter" width="300"]Водещата предизвика фурор с анонса на новия епизод Водещата предизвика фурор с анонса на новия епизод[/caption]

„И тя се завърна!“, триумфират доволно дългогодишните почитатели на Венета Райкова. А какви ще бъдат историите, които ще разкаже, ще видим тази събота.