март 29, 2024

Венета Райкова на 40 — неотразима и неостаряваща (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/veneta-raykova-na-40-neotrazima-i-neostaryavashta-snimki/143513 Kliuki.net
Венета Райкова на 40 — неотразима и неостаряваща (Снимки)

Венета Райкова на 40 — просто неотразима

Венета Райкова навърши 40 години, но грам не се е променила. Напротив–водещата на Горещо изглежда толкова добре, че два пъти по-млади от нея, открито й завиждат.

По време на посещението си в Париж, най-горещата водеща в телевизионния ефир се щракна в парка „Трокадеро“ Честити 40 на мен!“ написа Венета под снимката си, на която не спира да младее.

[caption id="attachment_69276" align="alignright" width="300"]Венета Райкова на 40 - изглежда невероятно нали? Венета Райкова на 40 - изглежда невероятно нали?[/caption]

Както самата Венета Райкова често казва, тя посреща рождения си ден без нито една пластична операция по лицето. Нещо повече–блондинката е невероятно щастлива, тъй като два пъти празнува тази година юбилей–10 години на предаването си и 40-тия си рожден ден.

[caption id="attachment_69277" align="alignleft" width="300"]Водещата не спира да младее Водещата не спира да младее[/caption]

Заедно с Венета Райкова в Париж са и съпругът й Тишо и малкият им син Патрик. Водещата споделя, че е невероятно щастлива, че може да сподели този ден с любимите си мъже и има особено специален повод да празнува.

Тя благодари на всичките си фенове, които я засипаха с комплименти, честитки и пожелания. „Бъди все така прекрасна“, „Невероятна си, Вени“, „Пожелаваме ти още два пъти по 40 да празнуваш и все така да си млада и красива“, сипят пожелания по адрес на водещата.

Райкова от седмици се подготвяше за пътуването до Франция и реши да отбележи рождения си ден в Париж по съвет на приятелката си Оксана. Нещо повече, водещата обърна гръб на всички суеверия, според които 40-я рожден ден не се празнува и доволно се радва на личния си празник.