юни 23, 2024

Венета Райкова преди 24 години - на 16 и с бузки (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/veneta-raykova-predi-24-godini-na-16-i-s-buzki-snimka/143519 Kliuki.net
Венета Райкова преди 24 години - на 16 и с бузки (Снимка)

Венета Райкова преди да стане известна си е изкарвала хляба като рекламно лице на радиатори

Венета Райкова преди години е доста трудно разпознаваема. "Горещата" водеща в момента се подвизава с руса коса, перфектно оформена в прическа и слабо лице и тяло, за които се грижи нон стоп. В началото на кариерата й обаче нещата са стояли по съвсем различен начин.

[caption id="attachment_69353" align="alignleft" width="300"]Венета Райкова преди 24 години Венета Райкова преди 24 години[/caption]

Звездата сама разкри, че като тийнейджърка си е изкарвала парите като рекламно лице на... радиатори! В предаването "На кафе" ТВ водещата показа как точно е изглеждала Венета Райкова преди славата. А именно - като 16-годишна ученичка. От кадрите ни гледа тъмнокосо момиче, с модерната от преди 24 години обемна, рошава прическа.

Прави впечатление още, че Венета Райкова преди е имала доста сериозни бузки, за разлика от сегашната си скулеста визия. За която водещата отрича да има корекции, и твърди, че се дължи единствено на здравословен начин на живот и отслабване. Очевидно участието й в рекламата на радиаторите е дало тласък на кариерата й, тъй като само две години след това - през 1992 година Венета печели и конкурса Мини Мис България - за нисички момичета, научиха от "24 часа".

Феновете й пък намериха символика в първата й работа като рекламно лице и настоящото й поприще. "На това се казва ирония - започва като рекламно лице на радиатори, а сега води "Горещо", смеят се форумци.