февруари 05, 2023

Венета Райкова се тресе от нерви: Всяка иска да седне на моя стол!

https://kliuki.net/kliuki/veneta-raykova-se-trese-ot-nervi-vsyaka-iska-da-sedne-na-moya-stol/142567 Kliuki.net
Венета Райкова се тресе от нерви: Всяка иска да седне на моя стол!

Венета Райкова се издаде как се тресе то нерви да не й седнат на стола

Венета Райкова отдавна трепери, че има конкуренция в ефира в лицето на Николета!

Вярно, че екипът на „Поверително от NL” въобще не може да се мери по професионализъм с този на „Горещо”… Или поне крайният продукт го доказва.

[caption id="attachment_61524" align="alignright" width="300"]Венета Райкова се тресе от нерви да не й седнат на стола - явно я тревожи конкуренцията Венета Райкова се тресе от нерви да не й седнат на стола - явно я тревожи конкуренцията[/caption]

Плейметката редовно сервира евтини сензации, които трудно въобще се вписват в тази дума, но пък е наела цял отбор папараци и те уж си вършат работата.

Венета Райкова е вряла и кипяла в това и макар да си няма под ръка оператори, които да скитат след звездите, тя има нюх за интересните гости и обикновено им вади душата.

Въпреки това обаче тя очевидно има проблем с това, че доста родни красавици мечтаят да имат като нейното предаване, забеляза Kliuki.net. Това се разбра и от последното издание, когато Мис Джуки Габриела Радославова се изцепи, че смята да продължава да гради тв кариера.

Ако можело даже да се уреди с таблоид като този на Венета – щяло да бъде най-добре. Тогава поповчанката скочи като ужилена и каза, че вече й писнало всяка да иска да й вземе концепцията.

„Направете си нещо ваше, аман вече от такива като теб!”, изцепи се през зъби и уж на шега Венета Райкова.

Разбира се, че тя визираше и Николета, а както става ясно от реакцията й, явно този факт доста й тежи.

Има ли повод за опасения от този род Венета Райкова?!