април 17, 2024

Венета Райкова след земетресението: Този път не го усетих!

https://kliuki.net/kliuki/veneta-raykova-sled-zemetresenieto-tozi-pat-ne-go-usetih/143765 Kliuki.net
Венета Райкова след земетресението: Този път не го усетих!

Венета Райкова на планина по време на труса, размина се със земетресението

Венета Райкова е повече от щастлива. Водещата на „Горещо“ бе на планина по време на земетресението и дори не усетила силните трусове, които разтърсиха страната.

На страницата си в социалната мрежа тя сподели, че е била повече от радостна да пропусне това преживяване. „За първи път го пропускам и се радвам за това“, сподели Венета Райкова.

[caption id="attachment_71370" align="aligncenter" width="300"]Венета Райкова щастлива, размина се с трусовете в София Венета Райкова щастлива, размина се с трусовете в София[/caption]

Не толкова ентусиазирана като Венета Райкова обаче бе, Златка Димитрова, която сподели, че доста се е притеснила. Въпреки това реагира с хумор на преживяното и допълни, че това е още една честитка за празника на българската писменост.

zlatka

[caption id="attachment_71372" align="aligncenter" width="300"]Рафи го проспа Рафи го проспа[/caption]

Най-близо до събитията в Гърция се оказа половинката на Иван Христов Ирина Тенчева. Водещата се озова на 100 километра от труса, край Кавала. И сподели, че 6.7 си е било страшно на брега. Макар че го намира и за доста вълнуващо.

[caption id="attachment_71371" align="aligncenter" width="300"]Ирина се оказа в центъра на събитията Ирина се оказа в центъра на събитията[/caption]

За разлика от нея обаче Рафи успя да проспи трусовете, които не бяха никак леки. Певецът сподели със съжаление, че е пропуснал вълнуващите моменти. Повечето му колеги обаче споделиха, че са усетили земетресението. И са доста емоционални от преживяното.

[caption id="attachment_71374" align="aligncenter" width="300"]Габриела Радославова в стрес от преживяното Габриела Радославова в стрес от преживяното[/caption]

Други пък решиха да си правят шеги с природата и заявиха, че бившия тв водещ Николай Бареков е обещал да спре труса. Коментарите на Бебо Халваджиян бяха посрещнати с усмивка от приятелите и почитателите му.