октомври 05, 2022

Венета Райкова в Париж като бай Ганьо (Снима само ядене)

https://kliuki.net/kliuki/veneta-raykova-v-parizh-kato-bay-ganyo-snima-samo-yadene/143500 Kliuki.net
Венета Райкова в Париж като бай Ганьо (Снима само ядене)

Венета Райкова в Париж е като бай Ганьо, снима само ядене

Венета Райкова в Париж се прояви като същински бай Ганьо по време на разходката си из Франция. Водещата на „Горещо“ си подари ваканция за 40-я рожден ден и побърза да замине за най-романтичния град в света.

Още не пристигнала, водещата на „Горещо“ като типичен бай Ганьо се „тагна“ в социалната мрежа, че заминава за Франция. С пристигането във френската столица се посвети на традиционната обиколка из забележителностите, като не пропусна да спази традицията—да снима всяка софра, на която седне.

[caption id="attachment_69117" align="aligncenter" width="219"]Венета Райкова в Париж е като бай Ганьо в Европа Венета Райкова в Париж е като бай Ганьо в Европа[/caption]

Из форумите чак се притесниха, че Венета Райкова е в Париж, а втори ден не е пускала снимки от масата. „Да не е забравила да яде, как така няма снимки от софрата“, майтапят я зевзеци.

[caption id="attachment_69115" align="aligncenter" width="300"]Да щракнем софрата по френски Да щракнем софрата по френски[/caption]

Пропускът бе надлежно поправен и тази сутрин водещата не пропусна да се щракне с френска закуска от Шанз-Елизе. Кафе с кроасан и минерална вода—типично по френски.

Коментарите за снимките бяха обаче доста иронични „Венета Райкова в Париж е като бай Ганьо в Европа — снима само ядене и нищо друго“.veneta 4_350_262

Е обиколката на водещата из френската столица тепърва започва. А дали Венета ще сподели с феновете и анти феновете си снимки от града или ще се впусне в поредната гурме – обиколка предстои да видим.