юни 03, 2023

Венета Райкова вдига сватба? А Тишо?!

https://kliuki.net/kliuki/veneta-raykova-vdiga-svatba-a-tisho/144087 Kliuki.net
Венета Райкова вдига сватба? А Тишо?!

Венета Райкова се похвали, че картите й предсказали сватба

Венета Райкова е щастливо свързана и по документи с Тишо.

Двамата се залюбиха навремето покрай Биг Брадър. Мечтата на бизнесмена се сбъдна – той не само се запозна със своята идолка Венета, но и я направи съпруга.

[caption id="attachment_76425" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова вдига сватба, а какво ще става с Тишо...[/caption]

Клетвите им бяха подновени преди известно време, двамата твърдят, че са изключително хармонично семейство. И сега изведнъж Венета Райкова се фука, че ще вдига сватба... понеже така й предсказали картите, научи Kliuki.net.

Последователите й в мрежата веднага се запитаха къде остава тогава Тишо в схемата. „Ако ще се омъжва пак, сигурно няма да е за него?!”, „И защо го подчертава така, все едно, че иска да разкара Тишо отдавна и няма търпение да се похвали!”, реагираха в нета.

Венета Райкова със сигурност не е очаквала тарото да й начертае подобно бъдеще. Ала гостенката в студиото й била категорична. И „горещата” водеща побърза да го огласи пред всички...

„На нейно място бих си замълчала и бих го подминала, след като държи на Тишо и се кълне в брака си почти ежедневно!”, гласят още мненията във виртуала. Венета Райкова все публикува трапези и почивки във Фейсбук.

Когато вечер си седнат на терасата у дома, тя не пропуска „събитието” и го обявава на всеослушание. „Много се смеем тук, обожавам като сме си вкъщи, да хапваме с Тишо на балкона”, изригва редовно Венета Райкова.