април 19, 2024

Венета Райкова захапа Глория: Меркантилна, на 40+, все чакаща годежен пръстен! (Призна, че е писала за нея в книгата си)

https://kliuki.net/kliuki/veneta-raykova-zahapa-gloriya-merkantilna-na-40-vse-chakashta-godezhen-prasten-prizna-che-e-pisala-za-neya-v-knigata-si/160111 Kliuki.net
Венета Райкова захапа Глория: Меркантилна, на 40+, все чакаща годежен пръстен! (Призна, че е писала за нея в книгата си)

Венета Райкова захапа много сериозно Глория

Задава се нов мощен скандал в светските среди. В основата му стои тв водещата и писател Венета Райкова, която се нахвърли с остри думи срещу фолкпевицата Глория и призна, че е писала за нея в книгата си. Вчера стана ясно, че Глория е върнала годежния си пристен и е оставила възлюбения си Йордан Джермански. Това провокира Райкова да определи Глория като меркантилна, застраряваща фолкпевица, която все не я огрява да мине под венчилото. [caption id="attachment_165403" align="aligncenter" width="692"]Венета Райкова Снимка: show.blitz.bg[/caption] "Случайност? Фолкпевица днес върнала годежен пръстен и пак няма да се жени. И точно за такава фолкпевица пише в "Милионерката" - меркантилна, на възраст 40+, все чакаща годежен пръстен от връзките си с много богати мъже и все оставаща сама... Случйана прилика от книгата с действителността", пише Венета. И допълва: "Книгата ми излезе на 6 февруари и има случайна прилика с живота на две фолкпевици. Ще я нарека пророческа книга, а аз съм един пророк или просто познавам живота на измислените герои в художествената измислица". Едната фолкпевица е Глория, но всички се чудят коя друга визира Райкова в своята книга. А междувременно фенове на Примата на фолка набедиха Райкова, че си отмъщава на любимката им, която упорито отказваше да й гостува в "Папараци" и да разкаже за тайната си връзка с бизнесмена, пише show.blitz.bg.