декември 08, 2023

Вергов, Бахаров и Карамазов в едно – най-желаните актьори в обща пиеса

https://kliuki.net/kliuki/vergov-baharov-i-karamazov-v-edno-nay-zhelanite-aktyori-v-obshta-piesa/144090 Kliuki.net
Вергов, Бахаров и Карамазов в едно – най-желаните актьори в обща пиеса

Вергов, Бахаров и Карамазов предизвикаха фурор със своята пиеса Арт

Вергов, Бахаров и Карамазов несъмнено са едни от най-желаните актьори у нас.

[caption id="attachment_76448" align="alignright" width="300"]Вергов, Бахаров и Карамазов Вергов, Бахаров и Карамазов завладяха публиката с пиесата си Арт
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Kliuki.net публикува снимки от последната им обща пиеса, която вече предизвика фурор сред феновете. Дори дъждът не спря аудиторията, която беше пленена от любимците си по време на фестивала София моно.

Хората останаха в захлас в продължение на часове, а междувременно се сдобиха с дъждобрани, за да изгледат докрая представлението.

[caption id="attachment_76449" align="alignleft" width="300"]Вергов, Бахаров и Карамазов Вергов, Бахаров и Карамазов са любимците на младото поколение
сн.: БУЛФОТО[/caption]

След това аплодираха бурно Вергов, Бахаров и Карамазов.

Юлиян и Захари отдавна са фаворити на нежния пол. Участието им в родните сериали Стъклен дом и Под прикритие ги превърна в едни от най-хитовите таланти в този вид изкуство. Сега театрите са пълни заради тях, тяхна е вината да се върне онзи живец в залите, доволни са организатори и сценаристи.

Захари Бахаров, Владимир Карамазов и Юлиян Вергов споделят, че Арт е история за истинското приятелство, а техните отношения са буквално отражение на случващото се в постановката. Тримата са близки от 15 години, но се случвало да се карат, да забравят за телефоните си дори поне за месец, а след това отново се сдобрявали.

Вижте сами снимките от нея, както и каква атмосфера създадоха Вергов, Бахаров и Карамазов.