октомври 03, 2023

Весела Кюлева съсипана след развода със скандален футболист

https://kliuki.net/kliuki/vesela-kyuleva-sasipana-sled-razvoda-sas-skandalen-futbolist/146357 Kliuki.net
Весела Кюлева съсипана след развода със скандален футболист

Весела Кюлева пред фалит заради аферата си

Весела Кюлева, вдовицата на известния банкер Емил Кюлев, се покри след скандалния развод с още по-скандалния си втори съпруг – футболиста Мартин Станков. Съсипана след раздялата с ритнитопковеца, тя не се е вясвала дори в наследения от покойния си първи съпруг луксозен комплекс „ Ривиера”, споделят запознати.

[caption id="attachment_91182" align="alignright" width="300"]Весела Кюлева сгреши с избора на съпруг Весела Кюлева сгреши с избора на съпруг[/caption]

Явно измамената и разочарована жена още не може да изтрие срама от проваления си втори брак. Не може да се примири, че се остави Станков да се подиграе с чувствата й и се възползва от парите й. И затова бяга.

Но дали ще избяга от спомена за скандалното си и неразумно поведение, което демонстрира много скоро след показния разстрел на първия си съпруг. Нима е забравила защо се сдоби с прозвището „веселата вдовица”.

Едва ли някога ще забрави, че не дочака и година да мине от погребението на съпруга си и хукна да се забавлява. Утеха намери в най-неподходящия човек - Мартин Станков. Набързо му роди дете, минаха и под венчило. Златотърсачът максимално се възползва от слабостта и любовта й към него. Освен че и изневеряваше, той профука голяма част от състоянието, оставено й от банкера, заради неблагоразумието й да му издадеде генерално пълномощно, с което той се разпореждал с фирмените сметки и финанси.

Но това не му било достатъчно, направила го и шеф на едно от дружествата, научиха от hotarena.net. Веселата вдовица не само, че не обръщала никакво внимание на предупрежденията за безобразията на съпруга й, ами уволнявала всеки служител, който си позволявал да каже нещо срещу пишман шефа си, споделят близки до нея.

Но не само футболистът е допренесъл драстично да намалеят наследените от Кюлев сериозни активи, говори се, че те са й донесли триста милиона евро след продажбата. Намесил се е и скандалният олигарх Иво Прокопиев, вкарал веселата вдовица в огромна загуба от около осемдесет милиона евро.

Всичко това до такава степен е разочаровало, съсипало и отвратило красивата жена, че днес тя не иска и да чуе за българи. Избягала е зад граница, запознати говорят, че мечтае за свой хотел на Френската Ривиера. България по никакъв начин не се вписва в бъдещите й планове.