април 27, 2024

Ветко Арабаджиев оставил децата си без джобни

https://kliuki.net/kliuki/vetko-arabadzhiev-ostavil-decata-si-bez-dzhobni/146132 Kliuki.net
Ветко Арабаджиев оставил децата си без джобни

Ветко Арабаджиев не искал децата му да станат глезени богаташчетаВетко Арабаджиев давал на децата си джобни, колкото получават и останалите и обикновените деца

Ветко Арабаджиев може и да е един от най-богатите хора в България, но определено знае как да възпитава децата си. Хотелиерът не е сред хората, които дават всичко на готово на наследниците си и винаги е изтъквал, че вече порасналите му двама сина и две дъщери трябва да знаят и да ценят стойността на парите.

[caption id="attachment_89852" align="alignleft" width="300"]Ветко Арабаджиев и новият му хотел Ветко Арабаджиев и новият му хотел[/caption]

Точно заради това Ветко Арабаджиев давал на всичките си деца съвсем нормални джобни, когато били ученици. Това разкриха хора, близки до богаташкото семейство. Милионерът въобще нямал скрупули дали да дава пари на наследниците си или не. Така например по-малката му дъщеря Александра трябвало да се оправя само с по десет лева на седмица, тъй като по толкова получавали и децата на обикновените хора.

Той е и сред малкото родни богаташи, които не зарязаха жените си заради някоя по-млада златотърсачка, след като натрупаха богатствата си. Напротив, Ветко Арабаджиев продължава да е щастлив със съпругата си Маринела, като двамата са сочени за една от най-стабилните родни двойки. Нещо повече, в знак на любов към съпругата си, Ветко Арабаджиев кръсти на нея последния хотел, който купи - Японския хотел в София.

Ветко АрабаджиевКойто вече ще се казва "Кемпински хотел Маринела", научиха от hotarena.net. Самата Маринела е отговорна за интериора както на този хотел, така и на всички останали хотели от веригата на богаташката фамилия. Арабаджиев се е доверил изцяло на нестандартния вкус на жена си, която има грижата за дизайна на сградите, както и за самия интериор на фоайетата и стаите в тях.