май 20, 2024

Видео с балерина-инвалид разплака света

https://kliuki.net/kliuki/video-s-balerina-invalid-razplaka-sveta/142865 Kliuki.net
Видео с балерина-инвалид разплака света

Видео с малка балерина-инвалид трогна света

Видео с танцуваща балерина-инвалид трогна до сълзи света. Прекрасното балетно изпълнение на две сестри, едната, от които е в инвалидна количка разтърси мрежата, видя Kliuki.net.

Куинси и Грейси Латковски обожават танците от малки и си мечтаят да танцуват. Въпреки че Грейси има церебрална парализа, това не й пречи да танцува и да се забавлява.

Независимо от тежкото състояние, в което Грейси се намира, двете момичета се явиха в шоу за таланти. По време на шоуто те излязоха с инвалидни колички като искаха да покажат, че ограниченията не са проблем за желанието им да танцуват.

[caption id="attachment_63729" align="aligncenter" width="300"]Видео със сестри-балерини трогна света Видео  с балерина-инвалид трогна света[/caption]

Двете сестри искаха да покажат, че въпреки болестта си, малката Грейси е способна да танцува и не се различава от останалите деца, независимо от своя недъг. Първоначално балерината-инвалид е поканена да участва в танцов фестивал в САЩ, а по-късно се появява и в телевизионни програми.

[caption id="attachment_63730" align="aligncenter" width="300"]Малката Грейси показа, че може да сбъдне и най-голямата си мечта Малката Грейси показа, че може да сбъдне и най-голямата си мечта[/caption]

По време на фестивала Грейси казва „Искам да танцувам и искам да покажа, че мога да го правя. Искам да покажа на другите, че не съм по-различна от тях и вярвам, че мога да сбъдна мечтите си“ казва тя.

Видеото с танца на Грейси и Куинси се превърна в абсолютен хит в световната мрежа. А трогнатите им почитатели със сълзи на очи признават, че са дълбоко разтърсени от танца на двете деца, пишат от fakulteti.mk.