април 25, 2024

Видео, учещо тийнейджърите да не бягат от училище, взриви нета

https://kliuki.net/kliuki/video-ucheshto-tiyneydzharite-da-ne-byagat-ot-uchilishte-vzrivi-neta/142454 Kliuki.net
Видео, учещо тийнейджърите да не бягат от училище, взриви нета

Неочакваната, брутална развръзка определено не остави безразлични потребителите

Проблемът с учениците, които постоянно бягат от училище, е сред най-наболелите в цял свят. За справяне с него са измислени какви ли не методи. Повечето от които обаче безуспешни. С тази цел екип режисьори реши да приложи по-груби методи, за да сплаши опърничавите тийнейджъри, които смятат, че да се бяга от час е много яко.

[caption id="attachment_60773" align="alignleft" width="300"]Това видео взриви нета Това видео взриви нета[/caption]

Професионалистите заснеха кратко клипче с рекламна цел, демонстриращо какво се случва с онези подрастващи, които отказват да спазват училищните правила и не влизат в класната стая. Видеото започва повече от обещаващо. Групичка ученици, момчета и момичета, се измъкват от прозореца на училище и се отправят към плаж. Клипчето продължава в морските вълни, където младежите се целуват и плацикат, доволни от живота.

Докато в един момента бомба не прави буквално на парчета една от тях. Следват и други жертви в настаналия хаос, а крайното послание повече от ясно казва: Това се случва, когато клинчите. Бруталният завършек на видеото буквални взриви онлайн потребителите. И докато част от тях намират клипчето за забавно, други смятат, че посланието в него е поднесено по твърде брутален начин.

А вие как мислите? Самото видеото можете да видите ТУК.