април 25, 2024

Вихра на Иван бременна от любовника си?

https://kliuki.net/kliuki/vihra-na-ivan-bremenna-ot-lyubovnika-si/145659 Kliuki.net
Вихра на Иван бременна от любовника си?

Вихра на Иван сама загатна, че я очаква нещо наистина хубаво и желаноВихра на Иван чака дете от любовника си, докато бившият й иска да се върне при нея

Вихра на Иван е бременна от любовника си? Тази пикантна новина от известно време циркулира из родното светско пространство. А повод за нея даде самата Вихра с пост в профила си във Фейсбук. В социалната мрежа водещата разкри, че се чувства неописуемо щастлива, тъй като в най-скоро време ще се случи нещо, което е чакала дълго време. И което за нея е истински подарък, който е желала.

[caption id="attachment_86633" align="alignright" width="300"]Вихра на Иван отново е щастлива Вихра на Иван отново е щастлива[/caption]

"Ще споделя подаръка си с вас на Рождество", не крие радостта си Вихра на Иван, видяха от hotarena.net. Естествено, веднага заваляха предположения какво се е случило, за да донесе такова щастие и задоволство у водещата. Голяма част от феновете й дори смятат, че тя ще става отново майка. А бащата на детето е дългогодишният й любовник Милан Кузов, с когото Вихра живее на семейни начала от две години.

От kliuki.net не се наемаме да твърдим със сигурност дали новината за евентуална бременност на Вихра на Иван е на 100% истина. Още повече, че преди няколко дена се появи слух, че бившият й Иван иска отново да си я върне, след като е осъзнал, че Ирина е била с него единствено и само заради парите му. И предвид факта, че бившата му винаги го е обичала, а пък и двамата имат дете, нищо чудно по Коледа Вихра да обяви, че се събира с бившия си.

Разбира се, напълно възможно е брюнетката просто да подготвя ново предаване и да се радва, че в най-скоро време отново ще бъде на екран. Каквото и да е, ще го разберем след десетина дни.