май 26, 2024

Виктория Джумпарова: Христина Русева сваляше бившия ми!

https://kliuki.net/kliuki/viktoriya-dzhumparova-hristina-ruseva-svalyashe-bivshiya-mi/143770 Kliuki.net
Виктория Джумпарова: Христина Русева сваляше бившия ми!

Виктория Джумпарова е категорична, че няма какво да дели с тази "жалка женица"

Виктория Джумпарова хвърли сензацията в медийното пространство, обявявайки, че Христина Русева се е опитвала да сваля Борислав Иглев - вече бившето гадже на манекенката. По думите на любовницата на Емил Русев съпругата му е потърсила контакт с Борислав след излизането си от шоуто и буквално му се е предложила.

[caption id="attachment_71404" align="alignleft" width="300"]Виктория Джумпарова обвини Христина Русева, че е сваляла бившия й Виктория Джумпарова обвини Христина Русева, че е сваляла бившия й[/caption]

"Тази жалка женица иска да живее моя живот и ако може, ще преспи с всеки, с когото съм имала връзка", заяви Виктория Джумпарова в откровено интервю за онлайн изданието bgreality.bg. И дбавя, че именно Христина е тази, която е потърсила телефонния номер на Борислав и до ден днешен не спира да му звъни. С единственото желание да накара Виктория да се чувства зле и да й отмъсти за връзката й с Емил от преди десет години.

Виктория Джумпарова е убедена, че съпругата на любовника й иска да живее нейния живот и затова постоянно търси контакт с всички нейни познати. "Поредният й опит да бъде център на вниманието, затова все се бута там, където не й е мястото", твърди манекенката. И разкри още, че Русева е потърсила контакта с бившия й приятел още докато тя и Емил Русев са били в Къртицата.

"Жалка е! Аз и Емил сме в Къртицата, а тя се предлага на бившия ми? Вместо да си гледа децата", недоумява Виктория Джумпарова. И завършва думите си, изтъквайки, че изобщо не мрази Христина. "Там има толкова много злоба и завист, че мога само да я съжалявам", категорична е Виктория Джумпарова.