май 31, 2023

Виктория Джумпарова: Не ми пука за малчуганите на Емил!

https://kliuki.net/kliuki/viktoriya-dzhumparova-ne-mi-puka-za-malchuganite-na-emil/142926 Kliuki.net
Виктория Джумпарова: Не ми пука за малчуганите на Емил!

Виктория Джумпарова стигна дъното, зрителите възмутени

Виктория Джумпарова възмути зрители и родители с изпълненията си в „Къртицата“. Манекенката се превърна в най-нехаресвания участник, след като изцепи в национален ефир, че въобще не я интересува, че разкритията й причиняват болка на децата на Христина и Емил. „Аз не те упреквам, но ти знаеш ли, че две деца гледат това предаване в момента“, попита я Ивайла Бакалова. „За мен е без значение, мен също ме гледат баща ми и сестра ми“, заяви Джумпарова. Изказването на манекенката предизвика лавина от гневни реакции. „Е, как не я е срам!“, „Стигна дъното!“, „Няма жал даже към децата“, гневят се майки в мрежата.

[caption id="attachment_64186" align="aligncenter" width="300"]Виктория Джумпарова възмути зрителите Виктория Джумпарова възмути зрителите[/caption]

Въпреки че Емил също отнесе куп упреци и критики от аудиторията заради това, че си е разбил семейството и се опита да избяга от Виктория в „Къртицата“, поведението на Джумпарова откровено възмути публиката. „Тая жена окончателно ми падна в очите“, „Беше ми жал, че са постъпили така с нея, но да не помисли дори за децата, които гледат тоя панаир, възмутена съм“, пише друг потребител във форума.

[caption id="attachment_64187" align="aligncenter" width="268"]Манекенката иска възмездие Манекенката иска възмездие и не я интересува, че наранява и деца[/caption]

Зрителите са на мнение, че даже и за себе си да е права, Виктория Джумпарова е трябвало да помисли, че наранява не само бившия си, но и децата му. Бориса и Марина откровено се възмутиха от отношението й и изказаха съчувствие към семейство Русеви, че са принудени да търпят подобни циркове от манекенката.

Изказването на Виктория можете да видите след 3:18 минута от видеото.