март 28, 2024

Виктория Джумпарова – новата цел на Борислав, иска я в банята (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/viktoriya-dzhumparova-novata-cel-na-borislav-iska-ya-v-banyata-video/143263 Kliuki.net
Виктория Джумпарова – новата цел на Борислав, иска я в банята (ВИДЕО)

Виктория Джумпарова се оказа новата цел на Борислав и той вече й отправи гореща оферта

Виктория Джумпарова е на прицела на ухажора Борислав! Мачото не спира да прави опити да впечатли някоя от дамите в Къртицата, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_67019" align="alignright" width="300"]Виктория Джумпарова - новата цел на Борислав в Къртицата Виктория Джумпарова - новата цел на Борислав в Къртицата[/caption]

И този път се натресе на манекенката, която е бивша на Емил Русев. Предложението към нея не я изненада особено, тя явно е усетила мераците на Борислав, но пък го прие на шега и се включи с усмивка в задявката.

Виктория Джумпарова изглежда няма да върже на Борислав. Двамата поне добре се позабавляваха на думи, а околните ги насърчаваха с допълнителни коментари. В мрежата вече са вдигнали ръце от Борислав, който е като пчеличка в Къртицата.

След като мина през Индира, с която бяха интимни именно в банята, после се пробва при Бориса Тютюнджиева, а сега пожела и Виктория.

„Дали пък тя нямаше да се навие, ако офертата идваше от Емо Русев?!”, бъзикат се потребители с Виктория Джумпарова.

Борислав пък направо го взеха за мезе, защото се излага с поведението си, но дори не го осъзнава... Преди дни Бориса беше много рязка към него и му наговори доста обидни думи, а той само се смееше.

Или има огромно самочувствие, или е пълен непукист, обобщиха зрители на Къртицата, които не спират да го подмятат заради напъните му към жените (видеото ТУК).

Вижте сами как този път целта му е Виктория Джумпарова!