април 20, 2024

Виктория Джумпарова психясала покрай Русеви – виж разкритията на приятелка!

https://kliuki.net/kliuki/viktoriya-dzhumparova-psihyasala-pokray-rusevi-vizh-razkritiyata-na-priyatelka/142975 Kliuki.net
Виктория Джумпарова психясала покрай Русеви – виж разкритията на приятелка!

Виктория Джумпарова буквално психясала покрай Русеви – те я тормозили денонощно, твърди в разкритията си нейна приятелка

 

Виктория Джумпарова психясала покрай Русеви, научи Kliuki.net!

Приятелка на манекенката прави всичко възможно, за да разкрие подробно каква жертва е била всъщност Виктория през последните години.

[caption id="attachment_64627" align="alignright" width="300"]Виктория Джумпарова психясала покрай Русеви Виктория Джумпарова психясала покрай Русеви[/caption]

Любовницата на Емил Русев има защитници извън Базата, които искат да убедят аудиторията, че тя много е пострадала като участник в тази история.

[caption id="attachment_64628" align="alignleft" width="293"]Виктория Джумпарова си има защитници извън Базата, които направиха разкрития за цялата история Виктория Джумпарова си има защитници извън Базата, които направиха разкрития за цялата история[/caption]

Разбира се, че съчувствие е трудно да получи, защото мнозина пред екраните са убедени, че тя сама си е виновна за създалата си ситуация.

Виктория Джумпарова обаче пострадала не само в личен план, но и в професионален. Емил и Христина Русеви водили мръсна игра срещу нея и непрекъснато я злепоставяли в нейните среди.

Точно затова Виктория Джумпарова решила, че е крайно време да изчисти името си. Когато научила, че Русеви ще влизат в Къртицата, тя се възползвала от възможността да натрие носа на семейството.

Според близката на Виктория, съпругата на Русев стояла с него само заради парите му. Тя търпяла унижения, но въпреки това преглъщала, за да запази статуквото си. Вижте сами и си правете своите изводи.

Коментарът на запознатата с интригата е особено ожесточен и изобличаващ, но в полза на Виктория Джумпарова!