април 25, 2024

Виктория Джумпарова с още кирливи ризи за Русеви? Тайните изплуват (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/viktoriya-dzhumparova-s-oshte-kirlivi-rizi-za-rusevi-taynite-izpluvat-video/142957 Kliuki.net
Виктория Джумпарова с още кирливи ризи за Русеви? Тайните изплуват (ВИДЕО)

Виктория Джумпарова ще извади още кирливи ризи на Русеви, подозират зрителите на Къртицата

Виктория Джумпарова държи с още нещо семейство Русеви в Къртицата!

Това подозират зрители на предаването, научи Kliuki.net. Според мнозина от тях, манекенката има таен коз и неслучайно от време на време хвърля тънки намеци към Емил Русев.

[caption id="attachment_64489" align="alignright" width="300"]Виктория Джумпарова със сериозна индиректна заплаха към Русеви Виктория Джумпарова със сериозна индиректна заплаха към Русеви[/caption]

По всичко изглежда, че красавицата не е загърбила съвсем чувствата си към него, затова е твърдо решена да го съсипе, коментират във виртуала.

Дали това ще се случи пред очите на цяла България, предстои да видим в следващите месеци. Стига разбира се участниците в този триъгълник да не напуснат внезапно шоуто – волно или неволно.

Така или иначе, от промото за изданието тази вечер, става ясно, че нищо чудно развръзката да е именно подобно – истината май не е само една или ще научим цялата истина, рано или късно…

Виктория Джумпарова прави откровена заплаха към Русев, макар и индиректно, подигравайки му се, че е време да спре да лъже.

Той се оплаква, че е претърпял силен стрес и затова се наложило да дойде линейка. А тя му запушва устата, че нервите му се дължат на друго. По гневния поглед на Русев може да съдим, че думите на Виктория явно с право го притесняват.

Каква ли ще е тази мистерия, питат се всички, но определено ще изплуват нови кирливи ризи, а последна сякаш ще се смее Виктория Джумпарова.