юни 16, 2024

Виктория Джумпарова сигурна: Русев пак ще дотърчи при мен!

https://kliuki.net/kliuki/viktoriya-dzhumparova-sigurna-rusev-pak-shte-dotarchi-pri-men/143686 Kliuki.net
Виктория Джумпарова сигурна: Русев пак ще дотърчи при мен!

Виктория Джумпарова е сигурна, че Емил Русев пак ще я потърси в близките месеци

Виктория Джумпарова е сигурна, че Емил Русев пак ще дотърчи при нея, научи Kliuki.net.

Дали самочувствието на манекенката е прекалено високо или тя наистина си познава човека, както самата обясни в ефир, все още не може да се каже.

[caption id="attachment_70740" align="alignright" width="300"]Виктория Джумпарова Виктория Джумпарова е сигурна, че Емил Русев пак ще я търси[/caption]

Така или иначе, Джумпарова увери водещите на Жените говорят, че Емил Русев няма да издържи дълго без нея. „Той ще изчака да мине известно време, всичко да отшуми и пак ще ме потърси, аз го знам много добре!”, изцепи се с вирнат нос Виктория Джумпарова.

Красавицата използва предаването, за да изтъкне отново какъв голям лъжец е Емил Русев. Тя не пощади и съпругата му Христина, която също била наясно със ситуацията, но нарочно играела театър в Къртицата.

И двамата се престрували, тяхното не било любов, гласи мнението на Виктория Джумпарова.

Според нея дори и останалите в Базата забелязали колко фалшиви са нежностите между семейство Русеви. А Вики влязла не заради тях, а защото искала да участва в играта, но след като те започнали да говорят за нея, тя се засегнала и дължала да докаже истината.

Виктория Джумпарова обаче нямала намерение да се занимава с Емил Русев, даже и да търчи след нея, както тя очаква (видеото ТУК).

Вероятно само бъдещето ще покаже до колко бившият саботьор във формата ще има нови претенции към Виктория Джумпарова.