ноември 28, 2022

Виктория Джумпарова за Бориса: За седмица минава през цял куп мъже

https://kliuki.net/kliuki/viktoriya-dzhumparova-za-borisa-za-sedmica-minava-prez-cyal-kup-mazhe/143122 Kliuki.net
Виктория Джумпарова за Бориса: За седмица минава през цял куп мъже

Виктория Джумпарова намекна, че моделката си изкарва парите по лесния начин

Виктория Джумпарова е на път да сътвори поредния грандиозен скандал в Къртицата. Манекенката за пореден път показа негативното си отношение към колежката си Бориса Тютютнджиева. Този път обаче бившата любовница на Емил Русев си позволи да засегне тема, която вече разпали една война в Базата. А именно - моралът на Бориса.

[caption id="attachment_65838" align="alignleft" width="300"]Виктория Джумпарова нападна Бориса Тютюнджиева Виктория Джумпарова нападна Бориса Тютюнджиева[/caption]

В разговор с Борислав Виктория Джумпарова заяви, че бройката мъже, с които е преспала Тютюнджиева, е повече от внушителна. "Само за седмица Бориса минава през толкова мъже, с колкото съм била аз през целия си живот", категорична е Джумпарова. Изглежда, че конфликтът между двете, който е започнал още по време на общата им работа в ТВ шоуто "Следващият, моля", е на път съвсем да се задълбочи.

Интересно е как ли ще реагира и самата Бориса на казаното от колежката й. Както знаете, Бориса, която мина през леглото на Ники Михайлов, докато той беше с Николета Лозанова, се опитва да си изгради имидж на много морална жена. Моделката, за която се говори, че е имала връзка с двама женени мъже, дори се закани да съди Емил Каменов заради думите му, че е преспала със Силвестър Сталоун. И породилите се от това слухове, че Тютюнджиева заработва като момиче на повикване.

Изказването на Виктория Джумпарова за бройката й съвсем поражда такива съмнения, коментират феновете.

Видеото, в което Виктория Джумпарова реди Бориса, можете да видите ТУК.