април 20, 2024

Виктория Капитонова съветва как да си намерим богаташ: Казвайте какви подаръци искате!

https://kliuki.net/kliuki/viktoriya-kapitonova-savetva-kak-da-si-namerim-bogatash-kazvayte-kakvi-podaraci-iskate/166604 Kliuki.net
Виктория Капитонова съветва как да си намерим богаташ: Казвайте какви подаръци искате!

Виктория Капитонова се изживява като гуру по въпроса с връзките, узна Kliuki.net.

Рускинята, която само фиктивно спечели “Ергенът”, се е заела да прави рубрика, в която съветва жените как да си намерят богат мъж. И съответно - да получават издръжка, луксозни пътувания, подаръци. 

Друг е въпросът дали самата тя спазва съветите си, защото, както сподели и в риалити формата, най-голямата й мечта е да има Ролекс. Но все още не се е намерил богаташът, който да й го купи. 

Не е тайна, че рускинчето топли леглото на застаряващ богаташ, който обаче е повече от стиснат. И въобще не си прави труда да се отплаща на Капитонова за креватните услуги. Въпреки това обаче, тя споделя на желаещите да я слушат как точно да си хванат богаташ.

Според нея на първо място една жена трябва да бъде себе си, а не да преиграва, защото рано или късно въпросният мъж ще разбере самата истина за същността ѝ. От самото начало нещата трябва да бъдат истински и напълно ясни.

Жените винаги са били по-суетните половинки. За да бъде една жена привлекателна обаче, тя не просто трябва да избира най-хубавите дрехи за гардероба си, а и да се грижи за хигиената и външния си вид.

Благодарността стои в основата на една здрава връзка, затова е нужно нежните половинки честичко да благодарят на мъжете до себе си дори за малките неща. Думата „благодаря“ е най-силната дума на света.

На последно място, но не по важност, Виктория Капитонова залага на това, че една жена трябва да може свободно да споделя своите желания. Щом иска нещо, трябва да си го каже – без значение какво е то. Може пък да го получи – знае ли човек.