май 03, 2024

Виктория Карабойчева задмина по хубост Нанси (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/viktoriya-karaboycheva-zadmina-po-hubost-nansi-snimki/143885 Kliuki.net
Виктория Карабойчева задмина по хубост Нанси (Снимки)

Виктория Карабойчева порасна, феновете я искат на следващия конкурс за Мис България

Виктория Карабойчева порасна и е на път да задмине по хубост сестра си - Мис България Нанси Карабойчева. Според много онлайн потребители госпожицата вече дори е по-красива от известната си сестра. А огромна част от феновете я искат на следващия конкурс за Мис България.

[caption id="attachment_72459" align="alignleft" width="300"]Виктория Карабойчева (вдясно) и Нанси Виктория Карабойчева (вдясно) и Нанси[/caption]

От kliuki.net успяхме да намерим няколко снимки на Виктория Карабойчева. От тях се вижда, че действително срамежливото момиче, което подкрепяше сестра си в надпреварата, се е превърнало в красива млада дама. Която определено може да бъде достойна претендентка за титлата на Нанси. Самата Мис България също не крие възхищението си от визията на по-малката си сестричка.

Нанси доста честичко качва свои снимки с Виктория. "Най-красивата сестра в света", не пести комплиментите си Мис България. Засега обаче Виктория Карабойчева не изглежда да се увлича по модата и манекенството. Вместо това хубавицата се е отдала на спортни тренировки. Разбира се, нищо не пречи да си съчетае и двете.

Още повече, че в момента Виктория Карабойчева все още не е навършила необходимите години, за да се включи в надпреварата за Мис България. Това обаче ще се промени до няколко години и феновете се надяват, че сладураната все пак ще реши да се пробва и да задмине сестра си.

[gallery link="file" ids="72460,72461,72462"]