януари 30, 2023

Вилиана Иванова от Мис Плеймейт 2014 - протеже на Слави? (Лични снимки)

https://kliuki.net/kliuki/viliana-ivanova-ot-mis-pleymeyt-2014-protezhe-na-slavi-lichni-snimki/142236 Kliuki.net
Вилиана Иванова от Мис Плеймейт 2014 - протеже на Слави? (Лични снимки)

Набедената за уредена победителка в конкурса Вилиана печели второ място в конкурса "Най-секси българка" през 2009

Скандалът, който се завихри от сутринта покрай финала на тазгодишното издание на Мис Плеймейт, добива все по-сериозни размери. След като участничката в предишното издание Гентиана Халити хвърли бомбата, че името на победителката вече е ясно, се оказа, че спряганата за носителка на титлата Вилиана Иванова действително изобщо не е случайна.

[caption id="attachment_59256" align="alignright" width="229"]Вилиана Иванова е спрягана за следващата Мис Плеймейт Вилиана Иванова е спрягана за следващата Мис Плеймейт[/caption]

От kliuki.net разбрахме, че девойката е заела второ място в конкурса "Най-секси българка" през 2009 година. И не само това. Наблюдателни зрители разпознаха в нея и участничката от формата на Слави Трифонов "Танцувай с мен 3стаен". В шоуто на Дългия Вили се изявяваше заедно с приятелката си Мая като двете имаха и релани шансове да спечелят. Още повече, че гологлавият водещ не криеше симпатиите си именно към Вилиана.

Дори се шушукаше, че Трифонов е кръшнал на Мартина с брюнетката. Тези слухове обаче си останаха непотвърдени. Факт е обаче, че Вилиана явно има солидни връзки в шоу средите. Като се добавят и слуховете, че знойната танцьорка е любовница на шефа на Бедрум, където ще се проведе финалът на Мис Плеймейт 2014, нищо чудно информацията на Гентиана да се окаже вярна.

Дали е така, ще разберем на 28 януари. Междувременно вижте видео с участието на Вилиана в "Танцувай с мен", както и лични снимки на кандидат-плеймейтката.

[gallery link="file" ids="59257,59258,59259,59260,59261"]