март 29, 2024

ВИП Брадър слиза от екран след санкция от СЕМ?

https://kliuki.net/kliuki/vip-bradar-sliza-ot-ekran-sled-sankciya-ot-sem/145246 Kliuki.net
ВИП Брадър слиза от екран след санкция от СЕМ?

ВИП Брадър премина всякакви граници с пошлите кадри с Елена и ЗорницаВИП Брадър вбеси зрителите с излъчването на голотии в 20 часа

ВИП Брадър е на път да отнесе безпрецедентна санкция от СЕМ. Запознати издават, че риалити формата може да бъде свален от екран преждевременно заради епизода снощи. В който продуцентите излъчиха кадри, в които Елена Кучкова и Зорница Линдарева са напълно голи от кръста нагоре, единствено с по две малки лепенки на гърдите си. Ако дейлито беше излъчено в късен час, най-вероятно нямаше да има проблем.

[caption id="attachment_83998" align="alignleft" width="300"]СЕМ санкционира ВИП Брадър заради Ели и Зорница СЕМ санкционира ВИП Брадър заради Ели и Зорница[/caption]

Само че часът си беше баш прайм тайма - 20.00, когато пред телевизорите има и много деца. Демонстрацията на подобна разюзданост и явното й набиване в очите на зрителите от страна на продуцентите, изобщо не се понрави на хората. И те не скриха недоволството си. Наред с възмутените коментари, зрителите поискаха от СЕМ незабавно да реагират и да санкционират ВИП Брадър и продуцентите му заради показването на неподходящи кадри в толкова ранен час.

Предвид факта, че до момента на шоуто са налагани само глоби, нищо чудно този път санкцията да е доста по-сериозна, коментират запознати. Хора от екипа на Нова ТВ издават, че този път съществува сериозен риск предаването да бъде спряно преждевременно заради сериозния гаф. Както знаете, в закона за медиите е ясно заложено, че в ефира не бива да се излъчват никакви материали с непристойно съдържание преди полунощ, тъй като могат да бъдат видени от деца.

Или ако случайно подобни кадри биват излъчени по-рано, то задължително трябва да има необходимото обозначение, че не са подходящи за всички възрасти. Подобно обозначение обаче липсваше. Да не говорим, че самото видео беше безкрайно безинтересно за зрителите. Които не скриха огорчението си от факта, че ВИП Брадър се опитва да трупа рейтинг по най-елементарния възможен начин - с голотии.