май 02, 2024

Вивиан на Анджелина Джоли страни от намръщената си майка (Тинейджърката и актрисата скарани на разходка – Снимки)

Папараците направиха неочакван удар, снимаха майка и дъщеря в лошо настроение

https://kliuki.net/kliuki/vivian-na-andzhelina-dzholi-strani-ot-namrashtenata-si-mayka-tineydzharkata-i-aktrisata-skarani-na-razhodka-snimki/211368 Kliuki.net
Вивиан на Анджелина Джоли страни от намръщената си майка (Тинейджърката и актрисата скарани на разходка – Снимки)

Анджелина Джоли отдавна се прави на „супермайка”. Тя отглежда 3 собствени деца и 3 осиновени.  Но в нейното семейство не всичко върви толкова гладко, както изглежда на пръв поглед.

Когато децата бяха по-малки, правилата в семейството бяха  строги и някак странни. Анджи бе на мнение, че нейните 6 деца са си самодостатъчни и нямат нужда от друга компания. Никой от тях не посещаваше училище, обучаваха се в дома си. Ако пък изникнеше план да отидат някъде, особено на среща с връстници, майка им винаги ги придружаваше.

В момента всичките наследници на звездата пораснаха достатъчно, но строгата им и властна майка нито за миг не ги изпуска от поглед. Но скоро папараците щракнаха Джоли с близначката Вивиен, докато отиваха на разходка. Но явно и тя като Шайло вече е започнала да проявява характер.

Вивиан на Анджелина Джоли страни от намръщената си майка (Тинейджърката и актрисата скарани на разходка – Снимки)

От няколкото папарашки кадъра се вижда, че Вивиан никак не е възхитена от факта от ограничената свобода заради майка си. Тя  видимо се опитва да стои по-далеч от нея, върти очи когато Анджи каже нещо и като цяло не е весела.

Вивиан на Анджелина Джоли страни от намръщената си майка (Тинейджърката и актрисата скарани на разходка – Снимки) - Снимка 2

Някой може да си помсли, че в този момент близначката е била в лошо настроение. Но няколко дена по-късно двете пак бяха забелязани заедно, а мрачното лице на тийнейджърката отново бе същото.

Вивиан на Анджелина Джоли страни от намръщената си майка (Тинейджърката и актрисата скарани на разходка – Снимки) - Снимка 3

Вивиан на Анджелина Джоли страни от намръщената си майка (Тинейджърката и актрисата скарани на разходка – Снимки) - Снимка 4

Интересно е, че до майка  си всичките деца изглеждат така. Но щом се появи възможност да бъдат сами, те се превръщат в съвсем нормални младежи – усмихват се, шегуват се и се заливат от смях.

 

 

Източник: wday.ru