април 18, 2024

Виж Кремена и Маги Халваджиян преди години (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/vizh-kremena-i-magi-halvadzhiyan-predi-godini-snimki/142739 Kliuki.net
Виж Кремена и Маги Халваджиян преди години (Снимки)

Кремена и Маги Халваджиян умилиха мрежата с ретро снимки

Уникални снимки от архива извадиха Кремена и Маги Халваджиян. Продуцентът на „Големите надежди“ и съпругата му се върнаха към старите спомени и извадиха снимки от първите години на брака си. Звездната двойка с умиление си спомни дните, когато малкия Бебо беше още дребосък, а те двамата се радваха на далеч повече спокойствие относно личния си живот.

Фенове и приятели коментират, че Маги изглежда направо неузнаваем на снимките от тогава. С по-къса коса, без мустаци, продуцентът е направо друг човек. На друга снимка, малкият Бебо изглежда по-голям, а Маги Халваджиян вече си е пуснал катинарче, с което не се разделя вече 20 години. За сметка на това пък съпругата му Кремена почти не се е променила с времето. И днес изглежда все така очарователна, както и преди.

[caption id="attachment_62748" align="alignright" width="293"]Маги Халваджиян като млад смая мрежата Маги Халваджиян като млад смая мрежата[/caption]

Самата модна дизайнерка твърди, че вече не е толкова привлекателна и се смята за напълняла, но въпреки това не се смущава от няколкото килограма отгоре. Феновете й пък са категорични, че годините само са й придали зрялост и очарование.

[caption id="attachment_62749" align="alignleft" width="300"]Маги и Кремена край Приморско през 90-те години Маги и Кремена край Приморско през 90-те години[/caption]

„Същите сте си, изобщо не сте се променили“, „Единствено малчуганът е пораснал и има по-екстравагантна прическа“, „Това наистина ли е Бебо като малък?“, „Прекрасни сте, впрочем, както винаги“, пишат техни приятели.

Снимките на Кремена и Маги Халваджиян са правени на плажа край Приморско през 90-те години. А двамата с носталгия си спомнят за романтичните дни и спокойствието на които са се радвали там.